Гандбол - 07-05-2010, 09:05 - sasa 235

\”Динамо\”: подарунок на свято

\”Динамо\”: подарунок на свято

У матчі 26-го туру чоловічої Суперліги з гандболу полтавське «Динамо» на власному майданчику приймала луганський «Буревісник».

Це передостання домашня гра «Динамо» в цьому сезоні. Перед цим матчем динамівці посідали передостаннє, сьоме місце в турнірній таблиці чемпіонату і в разі перемоги могли випередити донецький «Політехнік» від якого полтавці відстають на одне очко.

Зрештою зі своїм завданням підопічні Андрія Портного впоралися на відмінно. Вдруге в цьому сезоні «Динамо» здолало «Буревісник» вдома. Якщо перша домашня гра з луганчанами принесла перемогу динамівцям у два м’ячі – 29:27, то цього разу перевага господарів становила у три голи – 27:24. Найрезультативнішими гравцями у складі «Динамо» стала трійка провідних гандболістів. У активі Сергія Румянцева 9 закинутих м’ячів. Ігор Бондал та Сергій Мірошниченко закинули 6 та 5 голів відповідно.

Переміг і найближчий конкурент «Динамо» за шостий рядок у таблиці. «Політехнік» у донецькому дербі здолав «Шахтар-Академію» – 30:25. Таким чином перевага політехніків над динамівцями в одне очко залишається.

Наступний матч «Динамо» проведе 17 травня в Запоріжжі проти місцевого «Мотора», а заключний поєдинок чемпіонату відбудеться 22 травня в Полтаві. В гості до динамівців завітає южненський «Портовик».

Динамо – Буревісник – 27:24 (13:12)
Динамо: Дайментов, Панченко, Бондал (6), Горський (3), Грязнов (1), Доленко, Коваленко, Крилов, Луценко (3), Мірошниченко (5), Румянцев (9), Сіренко.
Буревісник: Котелюк, Левченко, Умовист, Бегаль (3), Гета, Гноєвий (2), Жук (7), Карамишев (7), Ожигін (3), Скрипак, Сорокін, Троценко (2), Федоров.
Семиметрові: 7(6) – 5(4).
Судді: Сергій Шаль, Андрій Туманов.
7 травня. Полтава. СК «Динамо».

Погода